JOUW TOEKOMST MET LR

Wij zijn een van de leidende bedrijven in Europa op het gebied van de directe verkoop. Onze hoogwaardige gezondheids- en schoonheidsproducten “Made in Germany” en onze unieke zakelijke mogelijkheden inspireren miljoenen klanten en duizenden verkooppartners wereldwijd.

Jij verdient succes! Zonder omwegen, zonder compromissen, met een sterke partner en voor de lange termijn! Als een van de meest succesvolle directe verkoopondernemingen van Europa geven wij mensen iedere dag de kans om hun leven te verbeteren.

Hoe we dat doen? Via een beproefd concept voor netwerkmarketing dat al tientallen jaren zijn vruchten afwerpt, een uniek assortiment van hoogwaardige gezondheids- en schoonheidsproducten en een uniek scala aan voordelen. Waar wacht je nog op?

Success has no name, give it yours! Wij belonen jouw resultaten met exclusieve events, trips over de hele wereld en een uniek autoconcept. We staan je met raad en daad terzijde en helpen je om een succesvolle LR-partner te worden. Haal het beste uit jezelf; jij staat in het middelpunt!

Succes en levenskwaliteit kennen bij LR geen grenzen! Als LR-partner werk je waar, wanneer en met wie je wilt. Als hoofdberoep of als bijverdienste. Dankzij ons innovatieve businessmodel verdien je er zonder risico’s een passief inkomen bij en zet je grote stappen in je lifestyle! Meer inkomen, tijd, flexibiliteit, zekerheid en gezondheid, kortom: meer levenskwaliteit. Dat is waar LR voor staat!

Succes is niet zwart of wit; succes is kleurrijk! Bij LR krijgt iedereen de kans om zijn of haar leven succesvol vorm te geven. Ongeacht geslacht, huidskleur, religie of afkomst. Het gaat er niet om waar je vandaan komt, het gaat erom waar je heen wilt.

De weg omhoog is ingezet – met flink wat PK. Omdat je als LR-partner soms lang onderweg bent, zetten wij een eigen bedrijfsauto voor je klaar.
Een mooie motivatie om op weg te gaan naar nieuwe doelen. Afhankelijk van je kwalificaties staan je bij LR diverse Mercedes-, BMW-, VW-, Audi- of Porsche- modellen te wachten, tegen zeer gunstige leasetarieven. Daarnaast ondersteunen we je met een autobonus. De hoogte hiervan hangt ervan af in hoeverre je je maanddoelen haalt.

Wie iets groots voor elkaar krijgt, wordt groots in de kijker gezet. LR organiseert jaarlijks feesten en events over de hele wereld ter ere van alle LR partners. Lokale events, zoals onze Business Days of eindejaarsbal, maar ook de internationale Global Leader Convention. Hier ontmoeten opkomende jonge ondernemers ervaren LR Allstars. Ontmoet jouw favoriete ster bij een Meet & Greet. Wij garanderen je topacts, uitstekend eten en een goede sfeer.

Als LR-partner verkoop jij zelfstandig hoogwaardige LR-producten. Aan jou de keuze of je fulltime voor LR werkt of als bijverdienste. Je bepaalt ook zelf wanneer, hoe en met wie je wilt werken. Hoeveel LR-producten je wilt verkopen, is ook helemaal aan jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *