LR Health & Beauty Systems GmbH

Als onafhankelijk Business Partner vertegenwoordig ik het internationale Health & Cosmetica bedrijf: LR Health & Beauty Systems GmbH.

Organisatie
LR heeft 1200 werknemers, waarvan 500 op het hoofdkantoor te Ahlen, Duitsland. Wereldwijd is LR actief in meer dan 30 landen en heeft het 300.000 Zelfstandige Business partners.  

Jubileum
In 2015 heeft LR Health & Beauty Systems GmbH zijn dertigste jubileum jaar gevierd. Vanaf zijn oprichting in 1985 is het in Duitsland, Ahlen gevestigde bedrijf uitgegroeid tot een van ’s werelds meest toonaangevende leveranciers van gezondheids- en schoonheidsproducten voor rechtstreekse verkoop of social marketing.

Het productenpakket
Het productenpakket kent maar liefst 600 verschillende producten in diverse product groepen. Vandaag de dag bestaat het uitgebreide aanbod van LR uit parfums, voedingssupplementen, Huid- en lichaamsverzorgingsproducten, verzorgingsapparatuur en cosmetica.

Expert
LR is een toegewijde expert in Aloë Vera en gezondheidsproducten, welke de twee kernsegmenten van het bedrijf vormen. Met een jaarlijkse oogst van 4,2 ton aloë vera, wat overeenkomt met 24 miljoen blaadjes van de ‘lelie van de woestijn’, is LR de grootste producent van Aloë Vera producten.

Veranderingen in de markt
In de afgelopen drie decennia heeft het bedrijf niet alleen zijn productportefeuille uitgebreid, maar door middel van strategische herstructurering ook gereageerd op sociale trends en veranderingen. Het meest recente voorbeeld is de nieuwe online winkel, die in 2014 in Duitsland werd gelanceerd en klanten de mogelijkheid biedt 24 uur per dag LR-producten te bestellen.

LR BUSINESS PARTNERS

Groei
LR ontwikkeld zich al jaren positief en zet koers voor toekomstige sterke groei. LR heeft een wereldwijde omzet van totaal van 240 miljoen euro. 
Business Partner zijn voor LR betekent toekomstige groei een consistente ondersteuning van de business partners in alle landen en het betreden van nieuwe markten.


Websites
http://www.lrworld.com/creativecare

Mijn Eigen website’s:
http://creativecare.nl

https://creaticevare.body-mission.com/nl/

https://www.lrteamvandijk.nl

http://www.creativecare.nl/aloe-vera

Wil je meer van ons weten?
Wil je enkele vragen stellen?
Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *