LR Team van Dijk

LR team van Dijk.
Mogen wij ons even aan u voorstellen?
Wij zijn Rita en Henk van Dijk : tezamen “LR team van Dijk”.

Wij werken samen als Business Partners van LR Health & Beauty.
LR is een Duits bedrijf dat sinds 1985 in geheel Europa actief is.
De producten staan voor absolute topkwaliteit en aantrekkelijke prijzen. LR is erg succesvol in de markten van Gezondheid- en Beauty- producten Wij zijn een van de leidende bedrijven in Europa op het gebied van de directe verkoop. Onze hoogwaardige gezondheids- en schoonheidsproducten zijn Made in Germany. Onze unieke zakelijke mogelijkheden inspireren miljoenen klanten en duizenden verkooppartners wereldwijd.
We willen u graag meer vertellen.

LR staat voor Passie, vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Kwaliteit is een criterium voor succes.
Voor LR en voor je eigen bedrijf.

Wij produceren volgens de Duitse normen,werken dierproefvrij en laten de kwaliteit van onze producten regelmatig controleren door gerenommeerde testinstituten

Rita en Henk van Dijk

HENK
Henk is zijn loopbaan begonnen als Verpleegkundige en is jarenlang hoofd poliklinieken Oncologie geweest. Later is hij als Sales Manager voor grote bedrijven in de medische sector gaan werken. Nu heeft hij zijn eigen bedrijf www.creativecare.nl

RITA
Rita komt ook uit de gezondheidszorg . Ze is Natuur Geneeskundig Gezondheidsadviseur. Ze heeft naast al haar medische opleidingen, voedingsleer en geneeskruiden gestudeerd. In 2008 heeft zij een gezondheidscentrum gestart wat gespecialiseerd is in de ziekte van Lyme. (www.gezondheidscentrumkos.nl)

Rita en Henk als Beveiligers

LR Health & Beauty
En er is ook nog ruimte voor LR!
Omdat we beide zo enthousiast zijn over de LR producten en omdat we het goed kunnen combineren met onze bedrijven.
Het is een groot voordeel dat we altijd onze eigen agenda kunnen bepalen. Wij zijn mensen die de producten eerst zelf uitproberen, voordat we er warm voor lopen. En oh boy: wat zijn we er warm voor gelopen.

Henk is sinds 2015 partner bij LR en Rita heeft zich verdiept sinds 2018 in LR.

Eigen gebruik
De verzorgingsproducten van LR, gebruiken we natuurlijk zelf.
Zoals de showergel (douchefris), de toothgel,(Tandpasta), de handcrème, de gezichts- en huid- verzorging. Maar ook gebruiken en adviseren we verschillende supplementen en superfoods.

En weet je, deze producten gebruikt letterlijk iedereen, maar vaak koopt men dit in verschillende winkels.
Hoe makkelijk is dat bij ons? Alles in één pakket compleet en ook nog bij je thuis bezorgd!

Naast dat we de verzorgingsproducten al gebruikten, zijn het de gezondheidsproducten van lifetakt; zoals vitaminen en mineralen, superfoods en zoveel meer, die ons nu het meeste aanspreken. Het is de ideale combi voor onze bedrijven.

Onze Aloë-vera heeft een unieke samenstelling van werkzame bestanddelen. Denk aan belangrijke mono- en polysachariden zoals acemannaan, vitamines, mineralen, enzymen en essentiële aminozuren. Daardoor zijn onze Aloe Vera Drinking Gels uniek te noemen.

Cadeau
Ook als er iemand jarig is zijn er altijd leuke cadeautjes bij LR te vinden, waaronder parfum, bodycream, scheerschuim, make-up en zo veel meer.

Ook als er een nieuw wondertje in de familie of kennissenkring is, zijn producten uit de babyverzorgingslijn een leuk cadeau. Voor iedereen is er wel iets wat bij je past. LR heeft meer dan 750 producten.

Met Kerstmis of Valentijnsdag zijn er bij LR altijd speciale feestelijke producten. Daar moet je altijd snel bij zijn, want die producten gaan altijd erg hard. Waarom?
Ten eerste zijn ze altijd mooi en feestelijk verpakt en sommige producten alleen maar dan te verkrijgen. Dat is logisch, want kerstkleding is ook alleen dan op voorraad.

We hebben ook een uitgebreide parfumlijn. Bruce Willis en andere bekende namen hebben zich verbonden met LR. Er zijn zowel dames als heren geuren.

Dus steeds beetje bij beetje staat ons huis nu vol met LR producten. Niet omdat het moet, maar “WE LOVE IT”.

Niets is leuker dan samen een eigen bedrijf te starten met hoog gekwalificeerde LR producten.

Wij hopen dat je net zo enthousiast kunt worden van de producten van LR als wij zijn geworden.

Producten zijn verkrijgbaar in de webshop, kijk er gerust eens rond.

Partner worden?

Wil je meer weten? Heb je vragen hoe?
Of, zou je partner van ons willen worden?
BEL ONS: 06 24 95 92 11

We komen je graag alles vertellen over LR, vrijblijvend.. Nou ja, een kopje koffie.
Want, als je partner wilt worden krijg je vele voordelen. Dat vertellen we je dan ook graag.

LR is een eerlijk prachtig bedrijf en we zouden je graag “WELKOM” heten in ons team. Overigens, het team bestaat niet alleen uit ons tweeën. –:)

Rita en Henk van Dijk
Partner NL00300895

LR team Van Dijk

Direct aanmelden als Partner bij LR