Over LR

LR is erg succesvol in de Health & Beauty marktsegmenten. Het is een Duits bedrijf dat sinds 1985 actief is. De producten staan voor absolute topkwaliteit en aantrekkelijke prijzen. We willen u graag meer vertellen.

LR heeft een zeer uitgebreid gamma van meer dan 750 producten in verschillende productgroepen. Zo is er voor ieder wat wils. Vele producten zijn voorzien van kwaliteitskeurmerken van het SGS Fresenius instituut, het IASC en/of Dermatest.

LR is passie, verantwoordelijkheid, vertrouwen.

Het doel en de verantwoordelijkheid is mensen de kans geven hun levenskwaliteit te verbeteren. Dit doen we met innovatieve en commerciële producten, een aantrekkelijk ondernemingsmodel voor de Businesspartners, verschillende groei perspectieven voor alle medewerkers en een uitstekende kwaliteit en competentie in alles wat LR doet.

Passie:

Passie voor de mensen, voor de producten en de onderneming. Bij het bedrijf en haar partners staat de mens in het middelpunt. Al het doen en handelen in deze onderneming draait om het succes van de Partners.
LR heeft het tot haar passie gemaakt, andere mensen succesvol te maken. De succesvolle Partners hebben het reeds erkend: je werkt niet met LR, je leeft met LR.

Presenteren partners

Vertrouwen:

Onbeperkt betrouwbaar voor leveranciers, samenwerkingspartners, medewerkers en natuurlijk de Businesspartners.
LR is fair, transparant en eerlijk. We maken de onderneming niet over de rug van mensen, maar samen met en voor mensen. Bij ons kan iedereen met betrokkenheid en wil helemaal de top bereiken.

Samen bij LR

Verantwoordelijkheid:

Wij handelen als “goede burgers” verantwoordelijk in de omgang met ons milieu. De producten zijn gecertificeerd en voldoen aan de hoogste standaards. Als wereldwijde onderneming denkt LR toch lokaal en kent zij verantwoordelijkheid voor de mensen en de landen, waarin we actief zijn.

LR Health & Beauty   AHLEN, Duitsland


LR is erg succesvol in de Health & Beauty marktsegmenten. Het is een Duits bedrijf dat sinds 1985 actief is. LR Health & Beauty GmbH, meldt wederom een succesvol boekjaar. Met een omzetgroei van minimaal drie procent tot een wereldwijd totaal van 280 miljoen euro, begon ook dit jaar weer met een zeer efficiënte winstontwikkeling. Ondanks de moeilijke marktomstandigheden in vooral Europa, heeft het bedrijf zich positief ontwikkeld en de koers gezet voor toekomstige groei.
Er zijn 1200 werknemers, waarvan 500 op het hoofdkantoor te Ahlen, Duitsland. Wereldwijd zijn we actief in meer dan 28 landen en hebben meer dan 300.000 Business partners.
Bron: (BUSINESS WIRE)

Jarenlange ervaring

Vanaf de oprichting in 1985 is het in Ahlen gevestigde bedrijf uitgegroeid tot een van ‘s werelds meest toonaangevende leveranciers van gezondheids- en schoonheidsproducten via rechtstreekse verkoop. Oorspronkelijk had het bedrijf het idee om kwalitatief hoogstaande, maar betaalbare parfums te verkopen via externe en onafhankelijke verkooppartners. Dit legde de basis voor het bedrijf. Vandaag de dag bestaat het uitgebreide aanbod uit parfums, voedingssupplementen, superfoods, verzorgingsproducten en cosmetica.

We zijn een toegewijde expert in aloë vera producten in zowel de health- als de beautybranche. Met een jaarlijkse oogst van 4,2 ton biologisch geteelde Aloë Vera Barbadensis Miller, wat overeenkomt met 24 miljoen blaadjes van de ‘lelie van de woestijn’, is het de grootste producent van hoogwaardige aloë Vera producten.

Website: CreativeCare LR Partner Site

Wil je meer weten?

Deel dit: