Sinds MEER DAN 35 JAAR geloven wij van LR in MEER!

Sinds MEER DAN 35 JAAR geloven wij van LR in MEER! Naast meer gezondheid en schoonheid betekent dit voor ons: meer vrijheid, meer gemeenschapszin, meer familie, meer mogelijkheden… Onze innovatieve, zeer effectieve gezondheids- en schoonheidsproducten “Made in Germany” versterken de gezondheid en verhogen het welzijn. Ze zijn ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen en zijn gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten.

LR Health & Beauty werd in 1985 opgericht in Ahlen, Westfalen, waar ons hoofdkantoor en onze productie vandaag de dag nog steeds gevestigd zijn. We zijn nu actief in 32 landen en zijn uitgegroeid tot een van de meest succesvolle bedrijven voor directe verkoop in Europa.

Wij ontwikkelen hoogwaardige, innovatieve en op kwaliteit geteste gezondheids- en schoonheidsproducten volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en produceren deze met de beste natuurlijke ingrediënten.

Onze hoogwaardige producten worden – op enkele uitzonderingen na – in Duitsland geproduceerd, met inachtneming van hoge kwaliteitsnormen en zonder dierproeven. Onafhankelijke en gerenommeerde testinstituten, waaronder het SGS INSTITUT FRESENIUS en de IASC (International Aloe Science Council), controleren regelmatig de kwaliteit van onze producten.

Wij zijn al meer dan 18 jaar aloë vera-experts en zijn een van de grootste fabrikanten van aloë vera-producten wereldwijd. De aloë vera is een echte allrounder door zijn talrijke actieve bestanddelen. Het binnenste bladweefsel bevat meer dan 200 vitale stoffen. Het versterkt ook de biologische beschikbaarheid van belangrijke voedingsstoffen, waardoor vitaminen gemakkelijker door het lichaam kunnen worden opgenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *